Mijn kijk op het leven en de ontmoeting met je tweelingziel

 

 

Een paar jaar geleden heb ik een heftig, maar dankbaar transformatieproces meegemaakt, een proces naar wie ik werkelijk ben. Vele pijnen en angsten zijn voorbij gekomen en geheeld, waaronder mijn innerlijke kind. Vanaf die tijd ervaar ik geregeld hoe het leven in elkaar steekt, wat zeg maar het grotere plan is dat op de achtergrond bestaat. Inzichten en beelden over vorige levens heb ik gekregen, om te begrijpen waarom in mijn huidige leven bepaalde dingen zijn gebeurd. Mijn intuïtie, inzichten en ervaringen zeggen mij dan ook dat het huidige leven onderdeel uitmaakt van een groter geheel; dat alle levens met elkaar verbonden zijn en dat alle wezenlijke dingen die we meemaken in het leven met een reden gebeuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan belangrijke gebeurtenissen.

 

 

En al deze levens en alles wat we hierin meemaken zijn voor mijn gevoel onderdeel van één groot proces: een proces naar heelheid, naar wie we werkelijk zijn. Door het meemaken en ervaren van positieve, maar, is mijn ervaring, vooral van negatieve dingen kunnen we groeien en onszelf ontwikkelen. De ontmoeting met mijn tweelingziel een paar jaar geleden ervaar ik intuïtief als een wezenlijke gebeurtenis in mijn leven, als iets wat in mijn leven moest plaatsvinden. Hier heb ik hele mooie inzichten in mogen ontvangen, waar ik erg dankbaar voor ben. De ontmoeting met je tweelingziel en alles wat er vanaf die ontmoeting plaatsvindt, ook of je uiteindelijk wel of niet fysiek samenkomt, zie ik als een wezenlijk onderdeel van je eigen proces naar heelheid. Nu ik zelf wat verder ben in het proces met mijn tweelingziel, kan ik mijn eigen groeiproces goed zien als ik terugkijk naar de afgelopen jaren en zie ik dat het daar al die tijd ook om ging, ook nu nog.

 

Voor mijzelf kan ik zeggen dat ik erg dankbaar ben voor de inzichten die ik regelmatig krijg, waardoor ik het leven vanuit een groter geheel kan bekijken, waaronder de ontmoeting en het proces met mijn tweelingziel. Mijn gevoel is dat we allen op weg zijn naar diegene die we in wezen zijn, maar dit proces is lang niet altijd makkelijk, integendeel. Ik wens iedereen die het moeilijk heeften/of in een transformatieproces zit daarom heel veel kracht en liefde toe. Hoe lastig, of onmogelijk het misschien lijkt, besef dat je op weg bent naar je ware, liefdevolle zelf en dat alles wat je meemaakt gebeurt om daar te kunnen komen..

 

Liefdevolle groet,

 

Elke de Kimpe