Begeleidingsmogelijkheden

 

 

- Individuele begeleiding: hierin stem ik me volledig op jou af en op wat jij nodig hebt op jouw pad naar heelheid. Door hetgeen ik intuïtief voel en ervaar met je te delen en je met veel respect en begrip te steunen en begeleiden, kun je stap voor stap steeds dichter bij je echte zelf gaan komen. Naast gesprekken kunnen indien nodig en gewenst meditaties en healing* onderdeel zijn van individuele begeleiding.

 

- Groepsbijeenkomsten: Veel mensen ervaren eenzaamheid als ze in een transformatieproces zitten. Het is immers een persoonlijk proces en er is veel wat bloot komt te liggen; angsten, onzekerheden, twijfels. Maar ook verwarring en onmacht komt vaak voor. Door je ervaringen te kunnen delen met anderen die in een soortgelijk proces zitten, kun je elkaar bewust en onbewust steunen en helpen op ieders eigen pad naar heelheid. De minimale groepsgrootte is 2 en maximaal 5 personen. De bijeenkomsten worden door mij begeleid en ondersteund. Indien nodig en gewenst kunnen meditaties en healing* onderdeel uitmaken van een bijeenkomst. Het aantal sessies staat vooraf niet vast, dit zal worden bepaald naar gelang ieders behoefte.

 

* Healing: hierbij werk ik energetisch vanuit mijn handen, bijvoorbeeld om je te laten gronden en je te helpen om meer innerlijke rust te ervaren.