Gastenboek

 

 

Mocht je iets willen delen over je ervaringen in mijn praktijk, dan zou ik het fijn vinden als je hier een bericht achterlaat. Deze wordt dan zo snel mogelijk in het gastenboek geplaatst.

 

Naam: Pleun

Datum: 10 november 2016

 

 

De afgelopen periode heb ik veel onrust ervaren van binnen en via internet stuitte ik op de website van Elke. De beschrijving over het transformatieproces en de manier van begeleiden sprak me erg aan en ik besloot een afspraak te maken. Inmiddels heb ik twee afspraken gehad bij Elke. Al na de eerste afspraak waarbij we gepraat en gemediteerd hadden voelde ik dat er veel emoties loskwamen. Hierdoor voelde ik me lichter en vrijer. Ook na de tweede afspraak voelde ik me goed, vooral een stuk steviger in mijn schoenen.

 

Tijdens de sessies voelde ik me op mijn gemak en het contact met Elke heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zou Elke zeker aanraden bij anderen en ik zou zeker een nieuwe afspraak maken mocht dit nodig zijn in de toekomst!

 

 

Naam: Marc

Datum: 25 februari 2016

 

 

Na een aantal heftige ervaringen kwam ik met mijzelf in de knoop te zitten en leefde alleen nog maar vanuit mijn hoofd. Omdat ik hierin wilde veranderen ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij hierbij zou kunnen helpen. De eerste die ik tegenkwam was Elke, en ik heb ook niet verder gezocht. Met name haar eigen ervaring maakte dat ik het gevoel had bij haar te moeten zijn. Ook heel prettig was dat ik snel bij haar terecht kon en dat had ik ook nodig.

 

De sessies waren erg verhelderend en in een fijne omgeving. De hulp die ik van Elke heb gehad heeft er voor gezorgd dat ik al na drie bezoeken zover ben dat ik het zelf aankan en verder ga op mijn pad om mijzelf te healen. Mocht ik in een later stadium nog weer voelen dat ik hulp kan gebruiken zal ik zeker weer contact opnemen, want ik weet dat ik nog aan het begin sta van een nieuwe weg. Dus voor nu bedankt voor je hulp, ikzelf én mijn omgeving zijn blij dat jij mij hebt kunnen en willen helpen.

 

Groet, Marc

 

 

Naam: Anouk

Datum: 19 februari 2016

 

 

Ik voel na de afspraak (healing, meditatie en gesprek) meer rust, me lichter en vrijer. Ik kan beter van een afstand nu naar situaties kijken ipv erin meegesleurd te worden. Het heeft me inzichten gegeven en bewuster gemaakt. Alsof nu alles op z'n plek valt.

Bedankt!

 

Anouk

 

 

Naam: Raoul

Datum: 18 oktober 2014

 

 

De laatste tijd werd mij duidelijk dat ik aan het ontwaken ben uit de droom die geschetst wordt door de wereld waarin wij leven. Steeds duidelijker werd het beeld dat de enige werkelijkheid de ziel is. Wanneer je de rust vindt welke voorbij de emotie, de gedachte en de herinnering gaat, dan weet je dat je hart spreekt. Op zoek naar mijn ware ik werd ik geleid naar Elke die mij in een goed gesprek en met enkele meditatie oefeningen een stukje dichter naar mijn ware ik bracht.

 

Raoul

 

 

Naam: Stefan

Datum: 11 september 2014

 

 

In mijn zoektocht naar datgene waar ik blij en gelukkig van wordt, viel mijn oog op de advertentie van Elke. Deze heb ik uitgeknipt en bewaard voor een later moment. Dat moment was vandaag, enkele maanden later. Wist eerlijk gezegd niet wat ik kon verwachten, aangezien ik geen ervaring had met deze werkwijze.

Ik vond het een prettig gesprek, waarbij ik me geheel op mijn gemak voelde en ik me gehoord voelde door Elke. Het is bijzonder hoe zoiets werkt. Ging met een goed gevoel de deur uit en heb er zeker iets uit gehaald. Er zijn weer wat kwartjes gevallen. Dank je wel hiervoor!

 

Groeten, Stefan