Nieuws

 

November 2016: naast de woensdagmiddag is het vanaf heden ook mogelijk om op andere dagen begeleiding te krijgen bij het COM, voorheen Aquamarijn. In overleg worden de afspraken dan ingepland. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om in mijn eigen praktijkruimte begeleiding te krijgen.

 

December 2015: vanaf februari 2016 is het mogelijk om naast in mijn eigen praktijkruimte te Helmond, ook begeleiding te krijgen in Aquamarijn, centrum voor persoonlijke ontwikkeling te Eindhoven. In dit centrum vinden vele activiteiten plaats die te maken hebben met bewustwording en dichter bij jezelf komen. Iedere woensdagmiddag ben ik daar aanwezig voor individuele en groepsgewijze sessies.

 

November 2015: vanaf heden is mijn nieuwe website online met nieuwe teksten en een nieuwe layout, beter passend bij wie ik ben en waarin ik mensen in kan en wil begeleiden. Regelmatig zullen er nieuwe thema’s en artikelen bij komen. Op deze manier hoop ik mensen te kunnen inspireren door het transformatieproces vanuit verschillende invalshoeken te benaderen en te verdiepen.